Mediationpakket

Voorafgaand aan een echtscheidingsmediation heb Ik vaak een informatief voorgesprek met het echtpaar dat heeft besloten om hun huwelijk te beëindigen.

Een voorbeeld:
Ik wordt door een man benaderd, bijvoorbeeld nadat hij door de Nederlandse Vereniging voor Autisme naar mij is doorverwezen.
Door mijn vroegere werk ben ik deskundige op het gebied van autisme en vooral hoe je dan dient te handelen. Gedragsgerichte benadering, waarbij de persoonlijke balans wordt bewaakt.

Het gesprek gaat over mediation, wat dat inhoud en wat men van de mediator mag verwachten. En over de specifieke aandachtspunten waarmee rekening wordt gehouden als er iemand met autisme partij is in een mediation.
Daarnaast zijn er complicerende factoren in de gezondheidinstandhouding en de gezondheidbeleving. De invloed op het mediationproces en de voortgang kan flink zijn, partijen zijn zich dit meestal wel bewust.

Mediationpakket:
Sinds enige tijd is het mogelijk om een kortingspakket te nemen. Dit pakket gaat uit van 11 contacturen, het opstellen van de verschillende documenten (op basis van 2 werkuren), en de kantoorkosten. Eventuele extra tijd is op basis van het basistarief voor het pakket. Als er reiskosten zijn, dan wordt dit of op basis van het halfuurstarief of op basis van een kilometervergoeding berekend.
Het pakket levert een voordeel van 15% op voor de cliënt op de mediation.

Voor het aanbrengen bij de rechtbank kan de cliënt zelf een advocaat kiezen of gebruikmaken van een kantoor waarmee ik samenwerk en gereduceerde tarieven heb afgesproken. De kosten hiervan zijn niet opgenomen in het pakket.

Over CONCIES | mediation | relatietherapie

Toen ik de overstap maakte van het onderwijs (MBO/HBO/Master) naar mediation, keerde ik terug naar mijn innerlijke roots, mijn 'natuurlijk zijn’, naar het werk dat bij mij hoort. Ik ben een mens die mediation van nature in zich heeft en die geen gebruik maakt van aangeleerde trucjes of gedragingen. En als ik terugkijk op mijn leven, dan heb ik ook altijd wel die rol vervuld. Natuurlijk kan ook ik goed ruzie maken. En ook daarbij ben ik altijd op zoek naar een oplossing die voor de ander en mij van belang is. Vanuit mijn psychologie- (HBO) en psychiatrie-achtergrond (werkervaring en langdurig les geven), ben ik breed inzetbaar en deskundig op het gebied van de DSM-5 (o.a. autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, persoonlijkheidsstoornissen). Ik heb de Master Mediation afgerond en ben in de volgende werkvelden van mediation werkzaam/gespecialiseerd: > FAMILIEMEDIATOR > ARBEIDSMEDIATOR Kortom, u kunt mij benaderen voor de volgende mediations: - FAMILIE/SCHEIDING - ARBEIDGERELATEERDE ZAKEN - GEZONDHEIDGERELATEERDE ZAKEN - JEUGDZORG - ONDERWIJS Naast als mediator ben ik werkzaam als relatietherapeut. Als relatietherapeut help ik stellen hun relatie te herstellen of helder te krijgen hoe de toekomst van hun relatie er uit ziet. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Transactionele Analyse, systeemtherapie, gedragstherapie en mijn deskundigheid op het gebied van de DSM-5, de anatomie/fysiologie, pathologie, psychiatrie, psychologie en sociologie. Ik heb er niet voor niets jarenlang les in gegeven. Met enige regelmaat draag ik, als deskundige op het gebied van mediation en relatietherapie, bij aan radioprogramma's van BNR-nieuwsradio en (sinds 2016) RTVNH. Erg leuk om te doen. Goede voorlichting kan nooit kwaad. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ga dan naar mijn website: www.concies.nl
Dit bericht werd geplaatst in Mediation en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s