Mediators Network

Ik ben de afgelopen tijd niet zo actief met bloggen geweest, maar dat haal ik nu even in.

Een van de redenen dat ik mij niet met bloggen heb beziggehouden, is de oprichting van een nieuw mediatorscollectief. Een collectief dat uit maximaal 20 leden zal gaan bestaan en dat tot doel heeft om samen te werken aan het verder verbeteren van de mediations die de leden uitvoeren. Ieder lid heeft zo zijn eigen kwaliteiten en deskundigheden, en daar willen we gebruik van maken.
Daarnaast wil het collectief met grotere leveranciers overeenkomsten sluiten, zodat er tevens werk wordt gegenereerd voor de leden. Dat is toch geen verkeerd streven en er is ondertussen een contract gesloten met de eerste leverancier.

De kernactiviteit is echter het opzetten van een netwerk met goede gekwalificeerde en gespecialiseerde mediators.
Zo dienen nieuwe leden een volwaardige mediationopleiding te hebben gevolgd, NMI-mediator of ADR-geregistreerd te zijn, en gespecialiseerd te zijn in bijvoorbeeld Familiezaken of Arbeidszaken.
Als vereniging willen we een landelijke dekking bereiken via de aangesloten mediators. Hierdoor kunnen we grotere aandieders faciliteren met gekwalificeerde en gespecialiseerde mediators die in het hele land inzetbaar zijn.

Inmiddels heeft een van de leden zich ingezet om de content van de nieuwe website te verzorgen. Hierdoor kon de website afgelopen week de lucht in en kunt u hem bekijken via: http://www.mnwk.nl
Daar vindt u ook alle, op dit moment, aangesloten leden en kunt u hun specificaties lezen.

Laat mij gerust weten wat u ervan vindt en of u interesse heeft om u bij ons aan te sluiten.
Er zijn nog regio’s beschikbaar in bijvoorbeeld het zuiden en noorden van het land.

Over CONCIES | mediation | relatietherapie

Toen ik de overstap maakte van het onderwijs (MBO/HBO/Master) naar mediation, keerde ik terug naar mijn innerlijke roots, mijn 'natuurlijk zijn’, naar het werk dat bij mij hoort. Ik ben een mens die mediation van nature in zich heeft en die geen gebruik maakt van aangeleerde trucjes of gedragingen. En als ik terugkijk op mijn leven, dan heb ik ook altijd wel die rol vervuld. Natuurlijk kan ook ik goed ruzie maken. En ook daarbij ben ik altijd op zoek naar een oplossing die voor de ander en mij van belang is. Vanuit mijn psychologie- (HBO) en psychiatrie-achtergrond (werkervaring en langdurig les geven), ben ik breed inzetbaar en deskundig op het gebied van de DSM-5 (o.a. autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, persoonlijkheidsstoornissen). Ik heb de Master Mediation afgerond en ben in de volgende werkvelden van mediation werkzaam/gespecialiseerd: > FAMILIEMEDIATOR > ARBEIDSMEDIATOR Kortom, u kunt mij benaderen voor de volgende mediations: - FAMILIE/SCHEIDING - ARBEIDGERELATEERDE ZAKEN - GEZONDHEIDGERELATEERDE ZAKEN - JEUGDZORG - ONDERWIJS Naast als mediator ben ik werkzaam als relatietherapeut. Als relatietherapeut help ik stellen hun relatie te herstellen of helder te krijgen hoe de toekomst van hun relatie er uit ziet. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Transactionele Analyse, systeemtherapie, gedragstherapie en mijn deskundigheid op het gebied van de DSM-5, de anatomie/fysiologie, pathologie, psychiatrie, psychologie en sociologie. Ik heb er niet voor niets jarenlang les in gegeven. Met enige regelmaat draag ik, als deskundige op het gebied van mediation en relatietherapie, bij aan radioprogramma's van BNR-nieuwsradio en (sinds 2016) RTVNH. Erg leuk om te doen. Goede voorlichting kan nooit kwaad. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ga dan naar mijn website: www.concies.nl
Dit bericht werd geplaatst in Alledaags, Informatief, Mediation, Uncategorized, vereniging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s