Weer bijwerken

Er zijn zo van die periodes in iemands leven waarin van alles gebeurt.
De ene dag is hij druk met zijn gezin, de volgende met zijn werk.

Maar voor sommigen is dat werk ver weg. Zo ook voor mij.
Sinds december 2011 heb ik geen nieuwe opdrachten meer binnen gekregen. Ik zit dus thuis. Niet op de bank, ook niet duimen te draaien, maar wel thuis.

Tussen het thuiszitten door ga ik op pad. Ik spreek af met collega’s of met mensen die iets voor mij, en dan met name voor mijn werk, kunnen betekenen.
Maar daar vul ik geen dagen mee. Dus moet ik aan andere dingen denken om mijn thuiszitten te verruilen voor zinvolle activiteiten.

Zo werkte ik mijn afstudeer project maar weer een bij. Daar heb ik mij tien dagen voor teruggetrokken in dit vervuilde werkhol. Tussen alle rotzooi in moest ik mij een weg zien te banen om bij de nodige spiullen en informatie te komen. Maar het is gelukt en het ligt inmiddels weer bij de beoordelaars.

En vandaag het werkhol, waarin ik dus het meeste van de tijd bivakkeer. Dat was wel nodig. Ik had er, sinds november vorig jaar niets meer in opgeruimd. Dat wil zeggen, ik ruimde wel steeds op, maar en kwam geen einde aan de bende.

Vanmorgen besloot ik de werkkamer bij te werken en een uur geleden was het zo ver. Op een klein stapeltje onder het bureau na, is alles opgeruimd en ik ontdekte zowaar dat het bureau er nog stond.
Vreemd genoeg moet ik daar dan wel weer aan wennen.
Keek ik gisteren alleen even om de hoek van de deur en verdween ik weer, vandaag loop ik met een opgeruimd humeur deze kamer weer binnen.

Onherkenbaar.
Wat kan een beetje bijwerken toch een geweldig effect hebben.

Over CONCIES | mediation | relatietherapie

Toen ik de overstap maakte van het onderwijs (MBO/HBO/Master) naar mediation, keerde ik terug naar mijn innerlijke roots, mijn 'natuurlijk zijn’, naar het werk dat bij mij hoort. Ik ben een mens die mediation van nature in zich heeft en die geen gebruik maakt van aangeleerde trucjes of gedragingen. En als ik terugkijk op mijn leven, dan heb ik ook altijd wel die rol vervuld. Natuurlijk kan ook ik goed ruzie maken. En ook daarbij ben ik altijd op zoek naar een oplossing die voor de ander en mij van belang is. Vanuit mijn psychologie- (HBO) en psychiatrie-achtergrond (werkervaring en langdurig les geven), ben ik breed inzetbaar en deskundig op het gebied van de DSM-5 (o.a. autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, persoonlijkheidsstoornissen). Ik heb de Master Mediation afgerond en ben in de volgende werkvelden van mediation werkzaam/gespecialiseerd: > FAMILIEMEDIATOR > ARBEIDSMEDIATOR Kortom, u kunt mij benaderen voor de volgende mediations: - FAMILIE/SCHEIDING - ARBEIDGERELATEERDE ZAKEN - GEZONDHEIDGERELATEERDE ZAKEN - JEUGDZORG - ONDERWIJS Naast als mediator ben ik werkzaam als relatietherapeut. Als relatietherapeut help ik stellen hun relatie te herstellen of helder te krijgen hoe de toekomst van hun relatie er uit ziet. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Transactionele Analyse, systeemtherapie, gedragstherapie en mijn deskundigheid op het gebied van de DSM-5, de anatomie/fysiologie, pathologie, psychiatrie, psychologie en sociologie. Ik heb er niet voor niets jarenlang les in gegeven. Met enige regelmaat draag ik, als deskundige op het gebied van mediation en relatietherapie, bij aan radioprogramma's van BNR-nieuwsradio en (sinds 2016) RTVNH. Erg leuk om te doen. Goede voorlichting kan nooit kwaad. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ga dan naar mijn website: www.concies.nl
Dit bericht werd geplaatst in Alledaags, Informatief, onderwijs. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s