Hoe kijkt u naar billen?

De drukte om vrouwenbillen is van alle tijden. Niets is zoveel besproken als billen en dan met name die van vrouwen.
Maar vrouwen kijken ook naar het lekkere kontje bij mannen, en mannen moeten wel naar vrouwenbillen kijken. Dat is een overlevingsmechanisme voor de mensheid.

Sociologische point of view
Het klinkt misschien vreemd, maar er is geen heteroman in de wereld die niet kijkt naar de billen van een vrouw.
Desmond Morris heeft daar al eens over gepubliceerd (De naakte mens). Mannen kijken vanuit hun oermechanisme, instinctief, naar de billen van vrouwen. Zonder dat zij zich dit bewust registreren, controleren zij of het bekken van de vrouw voldoende geschikt is voor de voortplanting en daarmee het voortbestaan van de soort: de mens.
Vrouwen darentegen kijken niet alleen naar het kotje van de man, maar ook naar de breedte van hun scouders. Zijn de mannen krachtig geneg om voor het sterkste zaad te zorgen, zodat daar een kind uit voort kan komen dat sterk genoeg is om te overleven. Pure oermechanismen.

Het is dan ook verwonderlijk dat er weer ophef is over de explitiviteit van dit wonderbaarlijke mechanisme. De laatste hit van Jennifer Lopez gaat over billen. Billen in al hun variaties en schoonheid.
Nu valt er wel iets over te zeggen, namelijk dat kinderen, die nog niet in de leeftijd zijn waarin dit oermechanisme zich voordoet, ook worden blootgesteld aan de expliciete beelden in de bijbehorende videoclip. Daarin wordt de seksuele lading in een ode aan billen getoond.

Mannen en vrouwen
Maar goed, laat ik eerlijk blijven. Ik ben een man. En mannen kijken nu eenmaal naar billen. En eigenlijk gaat bij mannen het gezegde Op elke potje past een dekseltje niet op. Bij mannen kun je gerust zeggen Bij elke maat billen past wel een liefhebbende man.
Laten we de knipoog naar dit thema prefeleren boven het Calvinisme en met een lichte glimlach bedenken dat ook vrouwen zich intens bezighouden met hun billen. De nieuwste trend is niet voor niets het hebben van volle ronde billen. De cosmetische industrie verdient hier momenteel flink aan. De implantaten zijn niet aan te slepen.
In heel veel culturen ligt het accent op debillen. De billen van een vrouw. Wat dat betreft is de documentaire van Desmond Morris, waarin hij ingaat op het fenomeen van de seksuele waarde van vrouwenbillen in het voortbestaan van de soort, een echte aanraderom eens te bekijken.
Maar, laat ik hier de veel bekritiseerde clip van Jennifer Lopez (Copyright en bron: Epic Records) tonen.

De clip BOOTY van Jennifer Lopez, en oordeel zelf. Ik ben beneuwd naar jouw reactie.

De foto boven dit blog is afkomstig van Sloggi, de Billboardcampange.
Fotograaf: onbekend
Auteursrechten: niet te achterhalen via de foto

Over CONCIES | mediation | relatietherapie | onderwijsdiensten

Toen ik de overstap maakte van het onderwijs (MBO/HBO/Master) naar mediation, keerde ik terug naar mijn roots, mijn persoonlijke ‘zijn’, in het werk dat bij mij hoort. Ik ben een mens die mediation van nature in zich heeft en geen gebruik maakt van aangeleerde trucjes of gedragingen. En als ik terugkijk op mijn leven, dan heb ik ook altijd wel die rol vervuld. Natuurlijk kan ook ik goed ruzie maken. En ook daarbij ben ik altijd op zoek naar een oplossing die voor de ander en mij het beste is. Tijdens mijn werk als mediator ben ik, als vanzelf, steeds vaker ook relatietherapieën gaan doen. Dat doe ik de laatste jaren zelfs meer dan mediation (gemiddeld 35 per jaar). En alle mensen, nou ja alle, laat ik zeggen: ruim 99,5% van mijn cliënten is enthousiast en 97,5% is zeer tevreden over mijn werk voor hen. En daar gaat het uiteindelijk om. Ik ben een MfN-Registermediator, was een rechtbankmediator, en werkte op basis van toevoeging (vaak op verzoek van het Juridisch Loket). Maar de baten dekten niet langer de kosten. Tja, en ook mijn brood smaakt beter met een laagje boter en beleg. Vanuit mijn psychologie- (HBO) en psychiatrie-achtergrond (werkervaring en langdurig les geven), ben ik breed inzetbaar en deskundig op het gebied van de DSM-5 (o.a. autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, persoonlijkheidsstoornissen). Bovendien heb ik post-HBO neurologie gestudeerd. Ik heb de Master Mediation afgerond en ben in de volgende werkvelden van mediation werkzaam/gespecialiseerd: > FAMILIEMEDIATOR (MfN) > ARBEIDSMEDIATOR (MfN) Kortom, u kunt mij benaderen voor de volgende mediations: - FAMILIE/SCHEIDING - ARBEIDGERELATEERDE ZAKEN - GEZONDHEIDGERELATEERDE ZAKEN - JEUGDZORG - ONDERWIJS - EXPAT Naast als mediator ben ik ook werkzaam als relatietherapeut. Als relatietherapeut help ik stellen hun relatie te herstellen of helder te krijgen hoe de toekomst van hun relatie er uit ziet. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Transactionele Analyse, systeemtherapie, gedragstherapie en mijn deskundigheid op het gebied van de DSM-5, de anatomie/fysiologie, pathologie, psychiatrie, psychologie en sociologie. Ik heb er niet voor niets jarenlang les in gegeven. Met enige regelmaat draag ik, als deskundige op het gebied van mediation en relatietherapie, bij aan radioprogramma's van BNR-nieuwsradio en (sinds 2016) RTVNH. Erg leuk om te doen. Goede voorlichting kan nooit kwaad. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ga dan naar mijn website: www.concies.nl Mijn levensmotto: Wat niet gezegd wordt, bestaat niet.
Dit bericht werd geplaatst in Alledaags, Billen, Booty, conflict, Discriminatie, Fotoshoppen, Informatief, Integriteit, Intimidatie, Intimiteit, Jeugdbescherming, Jeugdzorg, kinderbelangen, Kinderen, Mediation, Onderhandelingen, Ontspanning, Photoshoppen, publicaties, Respect, Seks, Seksueel misbruik, Spraakmakend, Standpunten, Trainingen, Uncategorized, Voortplanting, vreemdgaan, Vrouwenrechten, Waarden en normen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s