Hoe kijkt u naar billen?

De drukte om vrouwenbillen is van alle tijden. Niets is zoveel besproken als billen en dan met name die van vrouwen.
Maar vrouwen kijken ook naar het lekkere kontje bij mannen, en mannen moeten wel naar vrouwenbillen kijken. Dat is een overlevingsmechanisme voor de mensheid.

Sociologische point of view
Het klinkt misschien vreemd, maar er is geen heteroman in de wereld die niet kijkt naar de billen van een vrouw.
Desmond Morris heeft daar al eens over gepubliceerd (De naakte mens). Mannen kijken vanuit hun oermechanisme, instinctief, naar de billen van vrouwen. Vaak zonder dat zij zich dit bewust registreren, controleren zij of het bekken van de vrouw voldoende geschikt is voor de voortplanting en daarmee het voortbestaan van de soort: de mens.
Vrouwen daarentegen kijken niet alleen naar het kontje van de man, maar ook naar de breedte van hun schouders. Zijn de mannen krachtig genoeg om voor het sterkste zaad te zorgen, zodat daar een kind uit voort kan komen dat sterk genoeg is om te overleven. Pure oermechanismen.

Het is dan ook verwonderlijk dat er weer ophef is over de expliticiteit van dit wonderbaarlijke mechanisme. De laatste hit van Jennifer Lopez gaat over billen. Billen in al hun variaties en schoonheid.
Nu valt er wel iets over te zeggen, namelijk dat kinderen, die nog niet in de leeftijd zijn waarin dit oermechanisme zich voordoet (dat komt pas in de puberteit), ook worden blootgesteld aan deze expliciete beelden in de bijbehorende videoclip. Daarin wordt de seksuele lading in een ode aan billen getoond.

Mannen en vrouwen
Maar goed, laat ik eerlijk blijven. Ik ben een man. En mannen kijken nu eenmaal naar billen. En eigenlijk gaat bij mannen het gezegde Op elke potje past een dekseltje niet op. Bij mannen kun je gerust zeggen Bij elke maat billen past wel een liefhebbende man.
Laten we met een knipoog (in dit #metoo-tijdperk) kijken naar dit thema en dit prefeleren boven het conservatieve Calvinisme en met een lichte glimlach bedenken dat ook vrouwen zich intens bezighouden met hun billen. De nieuwste trend is niet voor niets het hebben van volle ronde billen. De cosmetische industrie verdient hier momenteel flink aan. De implantaten zijn niet aan te slepen.
In heel veel culturen ligt het accent op de billen. De billen van een vrouw. Wat dat betreft is de documentaire van Desmond Morris, waarin hij ingaat op het fenomeen van de seksuele waarde van vrouwenbillen in het voortbestaan van de soort, een echte aanrader om eens naar te bekijken.
Maar, laat ik hier de veel bekritiseerde clip van Jennifer Lopez (Copyright en bron: Epic Records) tonen.

De clip BOOTY van Jennifer Lopez, en oordeel zelf. Ik ben beneuwd naar jouw reactie.

De foto boven dit blog is afkomstig van Sloggi, de Billboardcampange.
Fotograaf: onbekend
Auteursrechten: niet te achterhalen via de foto

Copyright©️oncies 2014

Over CONCIES | mediation | relatietherapie

Toen ik de overstap maakte van het onderwijs (MBO/HBO/Master) naar mediation, keerde ik terug naar mijn innerlijke roots, mijn 'natuurlijk zijn’, naar het werk dat bij mij hoort. Ik ben een mens die mediation van nature in zich heeft en die geen gebruik maakt van aangeleerde trucjes of gedragingen. En als ik terugkijk op mijn leven, dan heb ik ook altijd wel die rol vervuld. Natuurlijk kan ook ik goed ruzie maken. En ook daarbij ben ik altijd op zoek naar een oplossing die voor de ander en mij van belang is. Vanuit mijn psychologie- (HBO) en psychiatrie-achtergrond (werkervaring en langdurig les geven), ben ik breed inzetbaar en deskundig op het gebied van de DSM-5 (o.a. autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, persoonlijkheidsstoornissen). Ik heb de Master Mediation afgerond en ben in de volgende werkvelden van mediation werkzaam/gespecialiseerd: > FAMILIEMEDIATOR > ARBEIDSMEDIATOR Kortom, u kunt mij benaderen voor de volgende mediations: - FAMILIE/SCHEIDING - ARBEIDGERELATEERDE ZAKEN - GEZONDHEIDGERELATEERDE ZAKEN - JEUGDZORG - ONDERWIJS Naast als mediator ben ik werkzaam als relatietherapeut. Als relatietherapeut help ik stellen hun relatie te herstellen of helder te krijgen hoe de toekomst van hun relatie er uit ziet. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Transactionele Analyse, systeemtherapie, gedragstherapie en mijn deskundigheid op het gebied van de DSM-5, de anatomie/fysiologie, pathologie, psychiatrie, psychologie en sociologie. Ik heb er niet voor niets jarenlang les in gegeven. Met enige regelmaat draag ik, als deskundige op het gebied van mediation en relatietherapie, bij aan radioprogramma's van BNR-nieuwsradio en (sinds 2016) RTVNH. Erg leuk om te doen. Goede voorlichting kan nooit kwaad. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ga dan naar mijn website: www.concies.nl
Dit bericht werd geplaatst in Alledaags, Billen, Booty, conflict, Discriminatie, Fotoshoppen, Informatief, Integriteit, Intimidatie, Intimiteit, Jeugdbescherming, Jeugdzorg, kinderbelangen, Kinderen, Mediation, Onderhandelingen, Ontspanning, Photoshoppen, publicaties, Respect, Seks, Seksueel misbruik, Spraakmakend, Standpunten, Trainingen, Uncategorized, Voortplanting, vreemdgaan, Vrouwenrechten, Waarden en normen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s